SALAME TOSCANO, Valmistettu valituista sianlihasta, keskikarkeasta jauhatuksesta ja kuutioidusta läskistä, pakataan kollageenisuoleen ja kypsytetään.
PROSCIUTTO - sian reisi "CASALINGO ALLA TOSCANA"
FINOCCHIONA, Valmistettu valituista sianlihasta, on tyypillinen toskanalainen makkara, joka on maustettu fenkolinsiemenillä ja pakattu kollageenisuoleen.
PANCETTA puhtaasta sianlihasta, rullattu tai tasainen, suolattu ja kypsytetty toskanalaisittain.
‘Nduja on kalabresilainen makkara, joka on kirkkaan punainen, pehmeä koostumukseltaan ja erityisen mausteinen maultaan. Se valmistetaan 42 % sianrasvasta, 30 % sianlihasta ja runsaasta kalabreseista chilistä, joka on 25 %. Suositellaan alkupalaksi tai ainesosaksi, jota voidaan lisätä pääruokiin ja pizzoihin.
Kategoria: Kalabresilaiset makkarat
PAINO: 300/350 g
AINEKSET: Sianliha, Suola, Luonnolliset aromit ja mausteet
Sokerit: dekstroosi ja sakkaroosi
Antioksidantit: E301
Säilöntäaineet: E250-E252
Paino: 0.300 kg
Se juontaa juurensa latinankielisestä Cibusculum-sanasta, joka tarkoittaa arvokasta ruokaa, ja sillä on historia, joka ulottuu Rooman valtakunnan aikakauteen. Se on pehmeä, makea ja maukas salami, joka sopii erinomaisesti levitettäväksi leivälle ja nautittavaksi alkupaloissa, välipaloissa ja piknikeillä.
Arrosticini nuoresta naarasnaudanlihasta, alle 20 kuukautta vanha, valittu ja pakattu käteviin jäädytettyihin kerrospaketteihin, jotka mahdollistavat sisällön osittaisen kulutuksen, saatavilla kahdessa koossa: 100 kpl ja 225 kpl.
Kypsytetyt lihat, joissa on aito ja hienostunut maku, tekevät jokaisesta yhteisestä hetkestä tilaisuuden nauttia italialaista laatua.
Tiukasti maustetut lihat ja makkarat mahdollisimman luonnollisella tavalla.
Terveellisiä ja yksinkertaisia elementtejä, joiden avulla voi löytää uudelleen vanhojen maalaistapojen ja maamme makuja.
Soppressata schiacciata on yksi Kalabrian huippuhyviä leikkeleitä. Se valmistetaan sian reiden parhaista osista, jotka jauhetaan keskikokoisiksi paloiksi ja yhdistetään myös keskikokoisiksi paloiksi jauhettuun rasvaan. Siihen lisätään tyypillisiä kalabrialaisia mausteita. Kaikki pakataan ja annetaan kypsyä yli 45 päivän ajan vakio-olosuhteissa. Kypsennyksen puolivälissä makkaraa puristetaan litteäksi, ja tästä se saa nimensä soppressata tai schiacciata, saavuttaen meille kaikille tutun muodon.
PAINO: 300/350 g
Paino: 0.350 kg
Ainesosat: Sianliha, Suola, Luonnolliset aromit ja mausteet
Sokerit: dekstroosi ja sakkaroosi
Antioksidantit: E301
Säilöntäaineet: E250-E252
Filetti saadaan sian ulkofileen käsittelystä. Liha suolataan ja hierotaan huolellisesti käsin, minkä jälkeen se täytetään luonnolliseen suoleen ja kypsytetään yli 70 päivää kontrolloidussa lämpötilassa ja kosteudessa. Suolaamisen aikana lisätään mausteita ja yrttejä, jotka ovat tyypillisiä kalabralaiselle reseptille.
Kategoria: Kalabrian leikkeleet
PESO: 500/550g
Paino: 0.550 kg
Ainesosat: Sianliha, Suola, Luonnolliset aromit ja mausteet
Sokerit: dekstroosi ja sakkaroosi
Antioksidantit: E301
Säilöntäaineet: E250-E252